Gratulerer med dagen!
17. mai på Holmen
Vi inviterer til en unik feiring
på nasjonaldagen. Velg mellom lunsj eller middag fra vår meteorologiske meny.
Gratulerer med dagen!
Vi inviterer til en unik feiring
på nasjonaldagen. Velg mellom lunsj eller middag fra vår meteorologiske meny.
Gratulerer med dagen!
Vi inviterer til en unik feiring
på nasjonaldagen. Velg mellom lunsj eller middag fra vår meteorologiske meny.
Avgang fra Dreggekaien (skur 8) kl. 18:00
Retur fra Holmen kl. 22:30
Båtturen tar ca. 25 minutter hver vei.
Cornelius Sjømatrestaurant
Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket dere går ombord i båten ved historiske Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste av bergensk fjell-, fjord- og havlandskap.
Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys.
Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.
Nyhet!
Rett utenfor stuevinduet vårt, langs kysten her på Vestlandet, har vi råvarer i verdensklasse. Scalmarin i Øygarden eksporterer kråkeboller, kuskjell, teppeskjell og andre delikatesser til anerkjente restauranter over hele verden, og hver eneste dag åpner det seg nye markeder. Alle vil har råvarer fra Sotra. Det er kun på Cornelius at råvarene leveres med sjark på Bryggekanten.
Foretrekker du en topp moderne luksusvilla eller ønsker du noe mer autentisk og rustikt? Vi har overnattingsalternativ for enhver smak, og frakter gjestene med båt mellom holmene.
Her får dere eksperimentere med sekundferske råvarer fra skalldyrtårnet. Vi garanterer RÅ kvalitet og spennende smaker, men i all hovedsak skal vi senke skuldrene, nyte maten og omgivelsene og bare ha det kjekt sammen!
Historien skildrer opptakten til Cornelius, halsbrekkende seilas i forretningslivet, krydret med damehistorier, råvareeventyr, finansieringskrumspring og en god porsjon vestlandsk fandenivoldsk pågangsmot!
Vin er ikke bare noe man drikker. Man lukter på den, observerer den, smaker den, nipper til den – og man snakker om den.
Velg mellom temabasert smaking og vin i kombinasjon med mat.