Cornelius Sjømatrestaurant

OVERNATTING

Kombiner restaurantbesøket med overnatting i egen villa på Holmen!

Overnatting

EKSKLUSIVT FERIEHUS

Denne eksklusive villaen er det eneste bygget på Holmen i tillegg til restauranten. Anbefales dersom man ønsker et mer moderne overnattingsalternativ.  Hovedbygget har fire soverom med plass til totalt åtte gjester, og det er mulighet for ytterligere fire soveplasser i ekstrasenger. I tilknytning til to av soverommene er det to eksklusive designerbad. Villaen har også et tilhørende anneks med soveplass til to gjester, et flott bad og oppholdsrom med et enkelt kjøkken. Oppholdsrommet har et velutstyrt og eksklusivt designerkjøkken, sittegruppe med fantastisk utsikt og spiseplass for tolv gjester ved peisen. I tårnet over oppholdsrommet kan man trekke seg tilbake og nyte panoramautsikten over innseilingen til Bergen.

Utendørs er det en pent opparbeidet uteplass med fiskedam og solterrasse med jacuzzi.

Overnatting

VILLA SOLHAUG

Villaen ble bygget rundt 1910 av en forretningsmann fra Bergen. Han hadde forelsket seg i utsikten og roen på Solhaug og bestemte seg for å bygge et feriehus her.

Under renoveringen av huset i 2019 har det blitt lagt vekt på å bevare den klassiske sveitserstilen som huset hadde opprinnelig. Hvert rom har sitt eget uttrykk, med tapeter og dekor inspirert av forrige århundre. Gjennom store vinduer kan man beskue den skiftende naturen utenfor, og det skaper en lun stemning innendørs. Her kan man senke skuldrene, samtidig som man har all den komfort man ønsker i dag. Villaen har 10 rom med totalt 23 sengeplasser, og mulighet for ytterligere 10 gjester i ekstrasenger. Det er totalt 6 bad, stort kjøkken med spiseplass til 50, stue, privat kai og flott usjenert hage med jacuzzi. Besøk Villa Solhaug sin egen hjemmeside for ytterligere informasjon og virtuell 3D-visning.

Villa Solhaug ligger idyllisk til  i sjøkanten på Søre Bjorøy, en kort båttur fra Cornelius og ca. 30 minutter fra Bergen sentrum med bil eller båt.

1918 gjenoppstår

På denne idylliske holmen vil du kunne få en reise tilbake i tid og et helt unikt opphold.

Overnatting

VILLA VESTRE

Villaen på holmen Vestre ble bygget i 1918 av en familie som drev med fiskeri. Huset bar preg av gode år med sildefiske: flott arkitektur og eksklusive kvaliteter.

Dagens eiere overtok eiendommen i mars 2017, og har siden det gjort et omfattende renoveringsarbeid. Nå står endelig huset tilbake i original stil, så godt det har latt seg gjøre. Fargekartet er basert på 1918 og gamle møbler har fått nytt liv. Huset har 6 soverom med 16 sengeplasser og mulighet for ekstrasenger. Hele eiendommen har en deilig og avslappende atmosfære, og vi kan garantere for at Vestre er en perle av de sjeldne.

Her kan man senke skuldrene og ta en reise tilbake i tid. Eiendommen er stor og innholdsrik med blant annet badevik, svaberg, kai, brygge, koselig naust, stor plen og utmark. Tilkomst med egen eller innleid båt.