SANKING AV RÅVARER
Det må enhver sann gourmet bekjenne, at aldri er havet skjønnere enn når det gjennom sine frukter berører ganen.
Kjell Arild Pollestad

Forrett?

LAG DITT EGET SKALLDYRTÅRN

Har du et ønske om å lære mer om skalldyr? Flere av oss har en iboende skepsis til bruk av skalldyr i matlagingen hjemme. Vi mener at dette i all hovedsak skyldes mangel på kunnskap. Men lysten, og ønsket, om å benytte mer av disse råvarene er absolutt tilstede hos de fleste av oss.

Vårt skalldyrkurs er en uhøytidelig og velsmakende teambuilding-aktivitet. En avslappet, dog lærerik, opplevelse hvor gjestene sammen med kokkene på Holmen tilbereder et skalldyrtårn som senere nytes som forrett. Her får dere eksperimentere med sekundferske råvarer fra skalldyrtårnet. Vi garanterer RÅ kvalitet og spennende smaker, men i all hovedsak skal vi senke skuldrene, nyte maten og omgivelsene og bare ha det kjekt sammen!

Pris kr. 1795,- per gjest inkluderer skalldyrkurs (forrett), hovedrett, dessert og båttransport tur/retur.