17. mai

Rå sjømatopplevelser på Holmen

RÅ sjømatopplevelse

17. mai

RÅ sjømat | RÅ opplevelser
RÅ kvalitet | RÅvarer!

Visjonen til Cornelius
er enkel, men slagkraftig:

Rå sjømatopplevelser på Holmen!

LUNSJ OG BÅTTUR

Bestillinger under
12 gjester

MIDDAG OG BÅTTUR

Bestillinger under
12 gjester

FORESPØRSEL

Bestillinger
over 12 gjester

TRANSPORT

Avgang fra Dreggekaien (skur 8) kl. 18:00
Retur fra Holmen kl. 22:30

NB. I høysesong fra mai til september, kan det forekomme avgang kl. 19:00 med retur fra Holmen kl. 23:30

Vennligst sjekk din bekreftelse.

Båtturen tar ca. 25 minutter hver vei.

TRANSPORT

Avgang fra Dreggekaien (skur 8) kl. 18:00
Retur fra Holmen kl. 22:30

Båtturen tar ca. 25 minutter hver vei.

Cornelius Sjømatrestaurant

FRA FJORD TIL BORD

Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket dere går ombord i båten ved historiske Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste av bergensk fjell-, fjord- og havlandskap.

Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys.

Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.

Nyskapende matkunst av kokker
med genuin lidenskap for sjømat

Cornelius tilbyr det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, med utsøkte sekundferske råvarer og sin berømte meteorologiske meny, inspirert av været og dagsformen til kjøkkenteamet.

RÅbar

Rett utenfor stuevinduet vårt, langs kysten her på Vestlandet, har vi råvarer i verdensklasse. Scalmarin i Øygarden eksporterer kråkeboller, kuskjell, teppeskjell og andre delikatesser til anerkjente restauranter over hele verden, og hver eneste dag åpner det seg nye markeder. Alle vil har råvarer fra Sotra. Det er kun på Cornelius at råvarene leveres med sjark på Bryggekanten.

SE VIDEO