CORNELIUS
Sjømatopplevelse på Holmen!
17. mai
Vi er åpen for både LUNSJ og MIDDAG!
Sjømatopplevelse på Holmen!
17. mai
Vi er åpen for både LUNSJ og MIDDAG!
Sjømatopplevelse på Holmen!
17. mai
Vi er åpen for både LUNSJ og MIDDAG!
Avgang fra Dreggekaien (skur 8) kl. 18:00 / Retur fra Holmen kl. 22:30.
Båtturen tar ca. 25 minutter hver vei.
Det er mulig å bestille privat båttransport til Cornelius. Hentested og tid avtales etter dine ønsker.
Vi har også helikopterplattform for de som ønsker å ankomme eller returnere med helikopter.
Cornelius Sjømatrestaurant
Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket dere går ombord i båten ved historiske Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste av bergensk fjell-, fjord- og havlandskap.
Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys.
Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.
Har du noen gang smakt sjømat tilberedt med utgangspunkt i norske mattradisjoner? Rett utenfor stuevinduet vårt, langs kysten her på Vestlandet, har vi tilgang til råvarer i verdensklasse. Hos Cornelius leveres sjømaten med sjark rett til bryggekanten. Her lagres den levende og tilberedes med respekt for både sesong og tradisjon.
I vår SJØMATBAR løfter vi frem smaker og teknikker fra norsk matkultur. I løpet av en 20 minutters seanse får dere smake på et lite utvalg sjømat – servert som små smaksprøver, tilberedt med inspirasjon fra tradisjonelle metoder som salting, tørking og røyking. Vi ønsker å vekke nysgjerrigheten for norske råvarer og vise hvordan gamle teknikker fortsatt gir store smaksopplevelser. Alt er nøye tilberedt av kokker med en genuin lidenskap for sjømat og lokale mattradisjoner.