Denne turen passer ypperlig som en blåtur med kollega eller en vennegjeng. Vi tilpasser opplevelsen og valg av båt til gruppens størrelse.

Pris på forespørsel!

Opplevelse

Vi inviterer til en
RÅ smaksreise
i skjærgården!

TOTAL VARIGHET: 5 TIMER

Denne turen er fullspekket av opplevelser. Her tilbyr vi både adrenalin og sightseeing, i kombinasjon med verdens beste gin – og verdens beste sjømat (sitat: Gordon Ramsay).

Inkludert i pakken får du båttransport med splitter nye Axopar 37 Cabin eller en større båt dersom dere er en større gruppe. Turen starter på Bareksten Experience Room i Bergen sentrum med en varighet på 1 time. Her kan dere forvente dere en raus smaking med rikelig av karisma, rå humor og gode historier. Gjestene hentes deretter på Bryggen i Bergen. Herfra går turen ut til Holmen for en Meteorologisk Sjømatopplevelse. Her får dere fråtse i sekundferske råvarer og en Meteorologisk Meny inspirert av dagens vær, kjøkkensjefens sinnsstemning og sjømat i sesong. Etter dessert fraktes dere tilbake til Bryggen i Bergen. Mest sannsynlig en opplevelse rikere, og med påfyll av masse godt humør.

Denne turen tilbys for grupper på 6 til 16 personer (minimum betalende antall gjester er 6).
Pris kr. 2.995,- per person.