RÅBAR
RÅ sjømatglede | RÅ sjømatopplevelser | RÅ kvalitet | RÅvarer!
Forrett?
RÅBAR
Rett utenfor stuevinduet vårt, langs kysten her på Vestlandet, har vi råvarer i verdensklasse. Scalmarin i Øygarden eksporterer kråkeboller, kuskjell, teppeskjell og andre delikatesser til anerkjente restauranter over hele verden, og hver eneste dag åpner det seg nye markeder. Alle vil har råvarer fra Sotra. Det er kun på Cornelius at råvarene leveres med sjark på Bryggekanten.
Selv synes vi at det aller beste er å nyte skjellene RÅ. Derav navnet RÅbar. Vi introduserer mindre brukte skjellarter, som de fleste av oss ikke engang visste at var mulig å spise, og vi er overbevist om at dere vil få et nytt syn på skalldyr under denne 30 minutters seansen. La smaksløkene forføres av disse lokale delikatessene – nøye tilberedt av kokker med en genuin lidenskap for sjømat og lokale råvarer.
Foredrag med smaksprøver av lokale skjellarter kr. 295,- per gjest.