
Ho-Ho!
Vi inviterer til en magisk aften i vintermørket og en Meteorologisk Julemeny litt utenom det vanlige
LUNSJ OG BÅTTUR
Bestillinger under
10 gjester
MIDDAG OG BÅTTUR
Bestillinger under
10 gjester
FORESPØRSEL
Bestillinger
over 10 gjester
TRANSPORT
Avgang fra Dreggekaien (skur 8) kl. 18:00
Retur fra Holmen kl. 22:30
Båtturen tar ca. 25 minutter hver vei.
TRANSPORT
Avgang fra Dreggekaien (skur 8) kl. 18:00
Retur fra Holmen kl. 22:30
Båtturen tar ca. 25 minutter hver vei.

Cornelius Sjømatrestaurant
FRA FJORD TIL BORD
Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket dere går ombord i båten ved historiske Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste av bergensk fjell-, fjord- og havlandskap.
Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys.
Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.

Nyskapende matkunst av kokker
med genuin lidenskap for sjømat
Cornelius tilbyr det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, med utsøkte sekundferske råvarer og sin berømte meteorologiske meny, inspirert av været og dagsformen til kjøkkenteamet.

Nyhet!
RÅbar
Rett utenfor stuevinduet vårt, langs kysten her på Vestlandet, har vi råvarer i verdensklasse. Scalmarin i Øygarden eksporterer kråkeboller, kuskjell, teppeskjell og andre delikatesser til anerkjente restauranter over hele verden, og hver eneste dag åpner det seg nye markeder. Alle vil har råvarer fra Sotra. Det er kun på Cornelius at råvarene leveres med sjark på Bryggekanten.

OVERNATTING
Foretrekker du en topp moderne luksusvilla eller ønsker du noe mer autentisk og rustikt? Vi har overnattingsalternativ for enhver smak, og frakter gjestene med båt mellom holmene.

SKALLDYRKURS
Her får dere eksperimentere med sekundferske råvarer fra skalldyrtårnet. Vi garanterer RÅ kvalitet og spennende smaker, men i all hovedsak skal vi senke skuldrene, nyte maten og omgivelsene og bare ha det kjekt sammen!

FOREDRAG
Historien skildrer opptakten til Cornelius, halsbrekkende seilas i forretningslivet, krydret med damehistorier, råvareeventyr, finansieringskrumspring og en god porsjon vestlandsk fandenivoldsk pågangsmot!

VINSMAKING
Vin er ikke bare noe man drikker. Man lukter på den, observerer den, smaker den, nipper til den – og man snakker om den.
Velg mellom temabasert smaking og vin i kombinasjon med mat.
BOOKING
booking@cornelius-restaurant.no
Telefon: 56 33 48 80
POSTADRESSE
Cornelius Sjømatrestaurant
Vestrepollsveien 109
5177 Bjørøyhamn
REGNSKAP
DALIG LEDER
Christina Bollmann